The "Memorial Complex Cer" is located along the access road and represents another extension of the line structure of the intervention. The complex includes program elements such as a museum, an educational center, a documentation center, a hotel, a memorial monument with a viewpoint and its public area. The purpose of composing the given contents was to impress the impression on the linear structure on the complex itself, and in that context, it was first sought for a collection of linear motifs that would spatially and program fully integrate the elements of the program. Through the study of field topography and mapping of spatial features of the site, the notion of the wall was established as a response to the need for a unified line element.

 
 
 

© So & So Studio, 2018. All Rights Reserved.